Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
16 Ekim 2020 Cuma 17:17
İYİ Parti’li Akan’dan Yuntdağı’na çıkarma

Yoğun geçen Yuntdağı programına ilişkin açıklamalar yapan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren seçimden seçime vatandaşlarla buluşan bir yönetim anlayışına karşı olduğumuzu ifade etmiştik. Gerek şahsım, gerekse yönetim kurulu üyelerim Yunusemre ilçemizde yaşanan sıkıntıları bir bir öğrenip çözüme kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz. Her hafta en az 3 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu hafta Yuntdağı Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik.” dedi.

HİÇ ALT YAPISI OLMAYAN MAHALLELERİMİZ VAR!

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Yunusemre’nin, Yuntdağı’nın sorunları büyük. Mahallelerimiz her türlü alt yapı sorunu yaşıyorlar. Maalesef kanalizasyon sistemine sahip olmayan Mahallelerimiz var. Bu devirde vatandaşlarımız vidanjör yoluyla çözüm arayışına giriyor. Görüyoruz ki 7-8 Mahallemiz bu sorunu yaşıyor. Yetkililerden en kısa sürede çözüm bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız.” dedi.

PARSEL-PARSEL SATIYORLAR

İYİ Partili Akan, “İYİ Parti olarak Yunusemre Meclisi’nde  sürekli olarak karşı çıktığımız ve red oyu kullandığımız bir konu var, arsa satışı. Yuntdağı Mahallelerine ziyaretimizde vatandaşlarımızın veryansın etmesine şahitlik ettik. Yunusemre Belediyesi’ne ait arsa, tarla ve taşınmazlar  maalesef satılıyor. Keşke belediye bu yerleri hiç satmasa. Ayrıca bu satış işleminde fiyatı ucuz tutalım, yörenin insanı faydalansın anlayışı maalesef güdülmüyor. Aksine fahiş fiyatlarla satışlar yapılıyor. Bu da yöre halkı için hayal kırıklığının ötesine geçmiyor. Yuntdağlılar madur, Yuntdağlılar kızgın.” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İyi parti saha ya inmeli 2020-10-28 08:13:33

Sadece seçimlerde gitmeyin afferin herzaman sahada olmalisiniz