Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
14 Nisan 2023 Cuma 09:11
5 vekil hedefleyen CHP'de Balaban'a yoğun ilgi

CHP’nin 5’inci sıra Manisa milletvekili Semih Balaban, CHP İl Başkanlığı önünde miting gibi açıklamada bulundu. CHP İl Başkanlığı’nın toplantı salonunda planlanan ve yoğun katılım sebebiyle il başkanlığı önünde gerçekleştirilen açıklamaya CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve partililerin yanı sıra DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi’nin yöneticileri de katıldı. CHP Manisa Milletvekili Adayı Semih Balaban için ‘Başkan Meclise’, Balaban Meclise’, ‘Manisa’nın Gururu’, ‘Manisa Seninle Gurur Duyuyor’, Durma İlerle Örgüt Seninle’ ve ‘Beş, Beş, Beş’ sloganları atıldı.

CHP Manisa 5’inci sıra milletvekili adayı Semih Balaban, 47 yıl boyunca her zaman halk için toplumsal mücadele verdiğini ve halkın hizmetinde olduğunu ifade etti. Hem eğitimci kimliğiyle hem de siyasetçi kimliği ile bu zamana kadar binlerce insanın yüreğine dokunduğunu dile getiren CHP Milletvekili Adayı Balaban açıklamasında ilk olarak şu ifadelere yer verdi: “Yıllardır eğitimci olarak toplum için çalışmalarımı sürdürdüm. Binlerce öğrenciye dokundum. Yaşamım boyunca hep toplumsal çıkar mücadelesi verdim. Hiçbir zaman makam insanı, çıkar insanı ve mevki insanı olmadım. Ben her zaman halkın ve bir davanın insanı oldum. Davamız güzel ve halkımız için bir dava. Bu dava insanlık, kardeşlik, dayanışma dostluk davası. Türkiye’de gecelerinde aç yatılmayan gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan, sosyal, ekonomik adaletin egemen olduğu, kimsenin ötekileştirilmediği, bütün insanların kardeşçe yaşadığı insanca bir düzen kurma davasıdır. Hedefimiz güzel bir ülke kurmaktır. Bugüne kadar hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin, hangi partiden olursa olsun herkesin kucakladım. Ayrım yapmaksızın da kucaklamaya devam edeceğim. AKP, MHP’ye ve hangi partiye oy veren olursa olsun bütün vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri vardır.”

“AYNI TEMPOYLA ÇALIŞIRIDIM”

Milletvekili adayı gösterildiği için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Balaban, “Bizi 10’uncu sıraya da yazsalar aynı tempo ve fedakarlıkla çalışacaktım. Bizim en temel hedefimiz Genel Başkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı yapmaktır. Halkımızdan aldığımız güç ile bunu gerçekleştireceğiz. Manisalılar ve Manisa’da yaşayan yurttaşlarımız din, dil, ırk, mezhep ve sınıf ayrımı yapmadan hepsi bizim için çok büyük değerdir. Neden milletvekili adayı oldum. Manisa’nın ve kentimiz de yaşayan tüm yurttaşlarımızın, ezilenleri, mağdurların mecliste sesi olmak için aday oldum. Hiçbir siyasi partimi ayrımı yapmadan tüm Manisalıların rahatlıkla kapısını çalabileceği ve onların emrinde bir vekil olmak için aday oldum. Artık Semih Balaban bu saatten sonra tüm Manisa’nın adayıdır. Hiçbir ön çalışma yapmadan, özel bir çalışma yapmadan sadece bir duyuru ile açıklamama geniş katılım sağlandıysa artık bu iş bitmiştir demektir” dedi.

“MANİSA’DA TARİHİ BİR ZAFER KAZANACAĞIZ”

 “Bizimle beraber olan DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Partisi’ne teşekkür ediyorum. Biz bunu başaracaksak Millet İttifakımızın bileşenleri içinde yer alan bu 4 partimiz ile birlikte başaracağız. 4 partimizin tüm yöneticilerine büyük görev düşüyor. Onlar da Manisa’nın altını üstüne getirerek en iyi şekilde çalışacaklar. Manisa’da Millet İttifakı’nı hep birlikte birinci parti yapacağız. İddialı olmak önemlidir. Bu konuda her zaman iddiamızı ortaya koyduk. 25 Aralık’ta aday adaylığımız açıklamasında ‘Bizim bir hedefimiz var. CHP’yi Millet İttifakı’nı Manisa’da birinci parti yapmak’ dedik. Bu iddiamızı tekrar yineliyoruz. Manisa’da tarihi bir zafer kazanacağız ve bu zaferi tarih sayfalarına yazacağız. Bunu hep birlikte başaracağız.”

“CHP’NİN DEĞİL TÜM MANİSA’NIN VEKİLİ OLACAĞIM”

Milletvekili seçilmesi halinde CHP’nin değil tüm Manisa’nın vekili olacağının sözünü veren CHP’li Balaban, “Manisa’da tüm yurttaşlar bizim başımızın tacıdır. Ben sadece CHP’nin vekili değil, tüm Manisa’nın vekili olacağım. Hiçbir parti ayrımı yapmayacağı tüm insanları kucaklayacağım ve emrinde olacağım. Her zaman sevginin ve emeğin kazanacağına inanıyorum. Emek en yüce değerdir. Bu emeğinin karşılığını almak için sonuna kadar çalışacağız. Hem partimizin, hem Millet İttifakımızın hem de 47 yıllık emeğimizin karşılığını almak için gece-gündüz demeden çalışacağız. Dürüst insan özgür insandır. Bugüne kadar kimseye minnet etmedik. Hiçbir iradeye boyun eğmedik. Tek bir irade tanırız önce hakkın iradesi sonra halkın iradesi. Halkın iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur. Yarın mecliste olduğumda tüm kapılar halkımıza ardına kadar açık olacaktır. En büyük gurur halkın insanı olmaktır. Manisa’da tarih yazacağız. Bu türkü burada bitmez. Biz 47 yıldır maraton koşmaya devam ediyoruz. Sonuna kadarda bu maratonu koşmayı devam edeceğiz. Tüm Manisa’yı temsilen kentimizin vekili olarak mecliste halkımıza hizmet edeceğim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.