Görüyoruz ve biliyoruz ki, toplumda bir konum edinmiş, bilgili, becerikli ve başarılı kimseler, birilerince hedef alınmakta, hücumlara maruz kalmaktadırlar.

Neden mi?

Onların, Bürokrasi de, özel sektörde, siyasette, sivil toplum örgütlerinde, sanatta;  topluma faydası olan ve veya faydası olacağı açıkça görülmekte ve haklı olarak başarılarından dolayı tanınmaları kıskanılmakta rakip görülmektedirler.

Bu kimseleri karalamak içinde yalan ve iftiralara başvuranların varlığı da yaşamın bir parçası olmaktadır.

Sayın Meral AKŞENER hanımefendinin liderliğin de Kurulduğu günden bu güne VARLIĞINI TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNDE HİSSETTİREN İYİ Parti, ülkenin her yerinde, insanımızı kucaklamış, sorunları yerinde tespit ile sorumlulara duyurma, çözüm önerileri getirme ve kitlelere umut olmak için büyük çaba sarfetmiştir..

Manisa da, kuruluşundan kısa bir  süre sonra. genel ve yerel seçimler de aldığı oylar ile varlığını hissettiren İYİ Parti on altı bine ulaşan ve her gün artan üye sayısı ve yoğun çalışma temposu ile dikkat çekebilmiştir.

Ancak,

.Kişisel hesaplar peşin de olan

.Egoları yüksek

.Daha önce içlerinde bulundukları siyasi partiler de edindikleri alışkanlıklarda kurtulamayan birilerinin etik olmayan, gülünç ve akıl dışı söylemler ile İYİ Partiyi yıpratma faaliyetleri de açıkça görülmüştür.

.Parti içinde yer bulamayanlar,

.Yer bulup da, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi, Milletvekili. Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyesi olmak isteyenler ki en tabii haklarını kullanırken, istisnalar hariç. kendilerini anlatmak yerine mevcudu ve rakiplerini kötülemek gibi etik olmayan bir yolu tercih etmişlerdir. Bu tercihleri sonucu arzularına ulaşamamanın yanında partinin genel yapısına da zarar vermişlerdir.

Bu kişilerin , şahsi başarısızlıklarını hala partiye mal ettikleri ve saldırılarını sürdürdükleri görülmektedir.

Son yerel seçimler de Türk Milletinin ekseriyeti, mevcut idarenin yanlışlarını ana muhalefet partisine oy vererek protesto etmiştir.

Bu sonuç , diğer muhalefet partilerine fatura edilmeden alkışlanmalı, saygı ile karşılanmalıdır.

Evet meyveli ağaç taşlanmakta, karşılığın da parti için de ki ayrık otları budanmaktadır.

Budamaktadır çünkü budanan ağaç güçlenir ve güçlenmektedir.

İyi Parti Lideri, Kurucu Genel Başkanı Sayın AKŞENER , sorumluluklarının bilincine, aday olmayacağını açıklayarak Seçimli Olağanüstü Kongre Kararı almıştır.

Kongre de her biri ayrı birer değer olan Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Koray Aydın yarışacaklar ve kazanan partiyi Olağan Genel Kurula götürecektir.

Birleşerek büyümek ve aziz milletimizi aydınlık günlere taşımak dileğimizdir.

Selam ve Dua İle!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.