Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
14 Nisan 2023 Cuma 09:17
Eryılmaz'dan Tahsin Paşa'ya: "Burası dizi seti değil!"

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun, “Türkiye’nin var olma yok olma mücadelesi, bağımsızlığımız mı söz konusu, soğan fiyatı mı söz konusu?” açıklamalarını eleştirdi. İYİ Partili Eryılmaz, “TRT’de bölüm başına asgari ücretin en az 5 katını alanlar, milyonlar kazananlar, 8 bin 500 lirayla yaşamak zorunda kalan vatandaşımıza akıl vermeye çalışıyor.  Burası dizi seti değil, gerçek hayat, milyonlar sizin partiniz yüzünden aç” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Akhisar’da katıldığı bir programda, “Türkiye’nin var olma yok olma mücadelesi, bağımsızlığımız mı söz konusu, soğan fiyatı mı söz konusu?” açıklamasına İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz'dan tepki geldi.

“AKIL DIŞI EKONOMİ POLİTİKALARININ ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR”

İYİ Partili Eryılmaz, “AK Parti ‘ben yaptım oldu’ zihniyetiyle Türkiye’yi öyle bir ekonomik buhrana sürükledi ki, partiyi temsil eden isimler de bu kötüye gidişin üzerini kapatmak için çeşitli argümanlar üretmeye çalışıyor. Ne yazık ki kadim şehrimiz Manisamızın AK Parti Milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu da böyle bir açıklamaya imza attı. Türkiye’nin bir bağımsızlık sorunu yoktur. Türkiye’nin tek sorunu AK Parti’nin akıl dışı politikalarıdır. 20 yıldır Türkiye’yi yöneten iktidarın döneminde vatandaşımızın sebze alırken bile iki kere düşünmesinin, markette soğanın tek tek satılmasının tek sebebi AK Parti’nin liyakatsiz yöneticileridir. Burası dizi seti değil, gerçek hayat, milyonlar sizin partiniz yüzünüzden aç” dedi.

“TÜRKİYE’NİN TEK SORUNU AK PARTİ VE PİŞKİN TEMSİLCİLERİ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “TRT’de bölüm başına asgari ücretin en az 5 katını alanlar, 8 bin 500 lirayla yaşamak zorunda kalan vatandaşımıza akıl vermeye çalışıyor. Bir kez daha söylüyoruz, Türkiye’nin bir bağımsızlık sorunu yoktur, Türkiye’nin tek sorunu AK Parti iktidarı ve pişkin temsilcileridir. Yatağa aç giren evlatlarımızın, yüksek lisans mezunlarının bile iş bulamamasının, yıllardır atama bekleyen eğitimli evlatlarımızın hakkına girenlerle vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta sandıkta hesaplaşacak. Türk milleti böyle bir yönetimi hak etmiyor. 15 Mayıs sabahından itibaren millet ittifakı güçlü kadrosuyla ve halkımızın tercihiyle Türkiye’nin yönetimini ele alacak ve halkımız refah, zengin ve tam bağımsız bir şekilde güçlenerek yola devam edilecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.