Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
17 Nisan 2024 Çarşamba 10:47
46 yıl sonra gelen tesadüf

Gazetemiz Köşe Yazarı, Emekli Öğretmen Seyhan Çağlar Emen’in 1978-79 öğretim yılında Kars Ticaret Lisesinde öğrencisi olan, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Kalem Şairi, NİDA ve Sakla Gülüşünü şiir kitaplarının yazarı Özlem Çetin, Manisa’da 60. Kütüphane Haftası etkinliklerinde imza töreni düzenledi.

46 yıl sonra bir araya gelen Emen ve Çetin hasret giderdi. Yazar Özlem Çetin’nden övgü dolu sözlerle bahseden gazetemiz Köşe Yazarı Seyhan Çağlar Emen, “Özlem Çetin gerçekten çok yetenekli bir öğrencimizdi. Çok güzel şiirler yazardı. Bu şiirleri yazmaya devam etti meslek hayatı boyunca. Yıllar sonra biz Manisa'da bir araya geldik. Kendisini bu güzel çalışmalarından sonra tebrik ediyorum. Başarılarının da devamını diliyorum İnşallah daha da güzel şiir kitapları yazmaya nasip etsin. Öğretmenlik bu kadar güzel bir meslek ki bakın diyor yıllar sonra çok eski bir öğrenci ile bir öğretmen çok uzak bir diyarda Manisa'da bir araya gelme şansına sahip olmuştur. Bundan sonraki hayatında da Özlem Çetin’e başarılar diliyorum” dedi.

Eski öğretmeni Emen’in bu güzel sözleri nedeniyle ona teşekkür eden Yazar Özlem Çetin de böylesi bir karşılaşmanın kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.