Editör
Editör
08 Şubat 2018 Perşembe 19:34
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Manisa’da

Beraberinde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Manisa İl teşkilatını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2019’da yapılacak seçimler öncesinde CHP’nin seçim stratejisini İl teşkilatına anlatırken, İl Başkanı Semih Balaban’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Semih Balaban; “Bugün CHP Malatya Milletvekillimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba ve Manisa Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, İl Başkanlığımızı nezaket anlamında güzel bir ziyarette bulundular. Veli bey aynı zamanda önceki dönem İl Başkanlarımızdan Cahit Kaplan’a başsağlığı dileği için Manisa’ya geldi. Manisa’ya gelerek bizi mutlu etti. Biz kendisine ve Grup başkanvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Biz Manisa İl teşkilatı olarak hem yerel hem de genel seçim çalışmalarımıza fiilen başladık. İlçe başkanları toplantısının ardından Şubat ayı içerisinde büyük bir şölenle resmen seçim startını vereceğiz. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum yüreklerine sağlık diyorum.” Diye konuştu.

-“2019’da başarılı olacağız”

Türkiye’ye örnek bir kurultayı geride bıraktıklarını ifade eden Ağbaba; “Bende hem Semih başkana hem de Halil başkana teşekkür ederim. Bir bayrak değişimi oldu Manisa’da. Hem kurultayımızda hem de Manisa’da örnek bir seçim süreci yaşadık. Şimdi bütün teşkilatlarımızla birlikte 2019’a hazırlanacağız. 2019’da CHP’nin adayının kim olacağının tartışması var. Biz buradan bütün kamuoyuna söylüyoruz ki CHP’nin adayının tarifi belli aslında. Yakın zamanda önemli deneyimimiz var. Dünya siyaset tarihine geçen bir şey. Bu adalet yürüyüşüdür. 200 ve 300 yıl konuşulacak bir olay. Dünyanın en barışçıl yürüyüşü olarak görüyorum. Toplam 432 kilometre olan bir yürüyüş. Orada kimlerle yürüdüysek, kimlerin elini sıktıysak. Adayımızda bu portreye uygun bir aday olacak. Parlamenter demokrasiyi savunan, Cumhuriyeti savunan bir arkadaşımız aday olacak. Bu aday CHP’nin içinden de olabilir dışında da. Başta Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere birçok adayımız var. Manisa’da da ve Türkiye’nin birçok ilinde başarılı olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2018 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.