Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
27 Mart 2021 Cumartesi 13:01
Manisa'da otobüslere saldırı!

Muradiyede otobüslerin park alanında önceki gece inanılmaz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz kişilerin otobüslerin toplanma bölgesine gelerek burada yanlarında getirdikleri alkollü içecekler ve takviye olarak aldıkları uyuşturucuların etkisiyle kontrolden çıktıkları iddia edildi. Saldırganların beyzbol sopaları ile otobüslerin camlarını parçaladığı, kesici aletlerle de otobüslerdeki tüm koltukları parçalayarak oturulmaz hale getirdikleri öne sürüldü.

Sabah araç sahipleri ve şoförlerin araçları almaya gelmesiyle gördükleri manzara sonrası şoka girmesi bir oldu. Hemen kolluk birimlerine haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma birimleri ise otobüslerden birisinin içerisinde sızıp kalan saldırganlardan birini yakaladı. 700-800 bin tl değerinde olan otobüslerdeki zararın ise 500 bin TL olduğu belirtildi.

SALDIRGANLARDAN BİRİSİ OTOBÜSTE SIZMIŞ VAZİYETTE YAKALANDI

Olay yerine gelen jandarma birimleri otobüslerden birisinin içerisinde aldığı alkolle sızıp kalan saldırganlardan birisi olması şüphesiyle Muhammet A.'yı gözaltına aldı.

“ZARARIMIZ ÇOK BÜYÜK”   

Muradiye 141 Nolu Taşıma Kooperatifinin başkanı Vedat Yılmaz ise böylesi bir saldırıyı bir kişinin yapmasının olanaksız olduğunu, bu işin tam bir organize iş olduğu dile getirerek; “Zararımız hem maddi hem de manevi boyutta çok fazla. Üyelerimizden Asım Akduman, Tuncay Buluş, Aziz Yılmaz, Mehmet Uygun’a ait otobüslerde hasar otobüslerin sefere çıkmasına engel. Zarara gelince en az 500 bin lira. Bu araçların kasko süreçleri yeni bitmişti. Bu olayın bir benzeri 10 gün öncede başımıza gelmişti. Münferit olduğunu düşünmüştük. Birde otobüslerimizi park ettiğimiz alan oldukça karanlık her türlü mekanına haiz kişilerin ellerini kollarını sallayarak mallarımıza zarar verme olasılığını arttırıyor. Ulaşım Daire Başkanlığımızda daha güvenli ışıklandırması olan alan tahsis etmesini istiyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim 2021-05-21 23:16:40

Ne acı bir durum..