Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
18 Nisan 2024 Perşembe 20:37
Ve 2 ton su 1 lira, sonraki kademelere de indirim geldi


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Kültür Merkezindeki toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başkanlık etti. Zeyrek’in seçim döneminde en büyük vaatlerinden biri olan suyun ilk 2 tonunun bir liraya düşürülmesi oylandı. MASKİ Toplantısında ilk 2 ton suyun 1 TL, sonraki kademelerde de yüzde 30 indirim uygulaması oy birliğiyle kabul edildi.


1 Mayıs’tan itibaren geçerli

Yeni fiyat tarifesi 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Manisa il genelinde uygulamaya başlanacak. Camiler, cem evleri ve mezarlıklar su kullanım bedeli alınmayacak. Aynı zamanda vatandaşlar su sayaçlarını dilekçe vererek değiştirebilecek. Karar mecliste alkışlarla karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bizlere bu görevi layık gören tüm hemşerilerimin dertlerini çözmek için adım atmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2024 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.