Editör
Editör
22 Aralık 2018 Cumartesi 16:00
Hem kahvaltı hem de  hayır yaptılar!

Manisa Spil Lions Kulübü, çocuk onkolojisine destekte bulunmak üzere kentin prestijli mekanı Revna Restoran’da bir araya geldi. İzmir’den de katılımın olduğu organizasyonda yaklaşık 65 kadın, aralarında çekiliş yapıp birbirlerine küçük hediyeler taktim ederken, elde edilen gelir ise onkoloji servisine gelir olarak sağlandı. Manisalı Eczacı Meral Özer’in aromaterapi bilgilendirmesi de verdiği organizasyonda İzmir ve Manisalı hayırsever kadınlar yeni yıl öncesi çekiliş yaparak sürpriz hediyelerin de sahibi oldular. ‘İyilik, güzellik ve sağlık’ temalı kahvaltıya yoğun ilgi gösteren kadınlar, tüm davetlilere teşekkür etti. Organizasyona İzmir Atatürk Lisesi’nin emekli öğretmenleri ve Kültürpark Lions Kulübü de destek verdi. Katılımcılar arasında 21. Dönem Milletvekili Güler Aslan da yer aldı. Kahvaltının geliri çocuk onkolojisine destekte kullanıldı.

REVNA RESTORAN

HAKKINDA

Manisa'nın Yunusemre İlçesinde, Güzelyurt Mahallesi'nde, 2018 yılı Ramazan Ayı başlangıcında hizmet vermeye başlayan Revna Restoran, steakhouse, kuzu ve dana çeşitleri, kahvaltı menüler, hamburger menüleri, tatlı çeşitleri, kendine has menüleri, özel sunumları ve kafeterya hizmetleriyle kısa bir sürede sadece Manisa'nın değil, Ege Bölgesi'nin bildiği, güvendiği ve tercih ettiği bir seçenek olmayı başardı. Kentin prestijli bölgesinde, prestijli, kaliteli, güvenilir, hijyenik ve güleryüzlü personeli hizmet veren Revna'da tüm menüler, kendi çiftliğinden gelen lezzetle fark yaratıyor. Revna Restoran, Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Kent Park'ın karşısında, Koşar Towers'ın altında hizmet veriyor. 

Son Güncelleme: 26.12.2018 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.