Editör
Editör
15 Şubat 2019 Cuma 16:54
Aşkın adresi Revna oldu

Manisa’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşıkların buluşma noktası Revna Restoran oldu. Kaliteli sunumu ve leziz yemekleriyle tercih edilen Revna’da, Sevgililer Günü sevgiyle kutlandı. Dokuz sevgili de evlilik yolunda ilk adımı Revna’da atarken, sürpriz evlilik teklifleri geceye renk kattı.

Leziz yemekleri ile Manisalıların tercih ettiği mekan haline gelen Revna Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde doldu taştı. Sevgililer Günü’ne özel konseptle süslenen Revna’da aşkın rengi kırmızı hakim oldu. Revna’yı tercih eden aşıklar kırmızı güller ve kalplerle karşılandı. Keman eşliğinde leziz yemeklerin tadına bakan aşıklar, birbirlerine aşklarını anlattı.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI REVNA’DA ATTILAR

 Misafirlerinden tam not alan Revna Restoran, Sevgililer Günü’nde yeni mutlulukların da başlangıç adresi oldu. Sevgililerine bu anlamlı günde sürpriz yapmak isteyen aşıklar sürpriz evlilik tekliflerini yaptı. Revna çalışanlarının özenli çalışması ile hazırlanan sürpriz evlilik teklifleri büyük beğeni topladı. Kız arkadaşlarına evlilik teklif edenler sevgi dolu bir ortamda evet cevabı ile mutlu oldu. Evlilik yolunda Revna’da atılan ilk adım unutulmaz anılar arasında yerini aldı. Gece boyunca eğlenen aşıklara Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan mönüler sunulurken, Revna misafirlerinden tam not aldı. 

Son Güncelleme: 15.02.2019 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.