Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
14 Ocak 2021 Perşembe 18:35
İYİ Parti’ye ANAP’Tan toplu katılım!

İYİ Parti, tüm kesimlerden takdir toplamaya devam ediyor. Anavatan Partisi’nde 1997-2002 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Bahadır Otçuoğlu ve ekibi İYİ Parti saflarına katıldı. Otçuoğlu ve ekibine İYİ Parti rozetlerini Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan taktı.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan rozet töreninde yaptığı açıklamada, “İYİ Parti, Yunusemre ilçemizde ve Manisamızda günden güne büyümeye devam ediyor. Bugün de yaptığımız bu törenle 15 arkadaşımızın partimize üyeliğini gerçekleştirdik. Partimiz kurulalı henüz üç yıl oldu. Bu süre zarfında önemli seçimlere girdik. Üye sağlama noktasında geç başladığımız yarışta şu an için 40 yıllık siyasi partilerin üye sayılarını geçmeyi başarmış bulunmaktayız. Pandemi koşullarına rağmen ayda en az bir kez toplu üyelik törenleri düzenliyoruz. Sahada bulunan, çalışan, vatandaşlarla iç içe olan sadece İYİ Parti ve liderimiz Sayın Meral Akşener’dir. Üye sayımızı daha da yukarılara çıkarmak ve partimizi büyütmek adına gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Akan, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, kurucu değerleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüyle sorunu olmayan tüm Manisalı hemşehrilerimin desteklerini bekliyor ve her kesimden vatandaşımızı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Gelecek iyi olacak. İktidarımız yakındır!” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti saflarına katılan Bahadır Otçuoğlu  ise yaptığı açıklamada, “memleketin sorunlarına çözüm bulamayan bir iktidarın artık gitme vakti gelmiştir. İktidarın en büyük adayı İYİ Parti’dir. Manisamızda, Yunusemre ilçemizde Başkanımız Tufan Akan ile birlikte çok büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tam. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için, iyilerin iktidarını inşa etmek için çok çalışacağız. Siyaseten geçmiş tecrübelerimi ve ilişkilerimi bu günden sonra İYİ Parti adına kullanacak olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Manisa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.