Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Aralık 2020 Çarşamba 16:19
Manisa’da hangi gün hangi pazar kurulacak? İşte cevabı!

Manisa ve Türkiye genelinde koronavirüs vakaları yeniden tırmanışa geçince, yeniden sokağa çıkma kısıtlaması başladı. 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 21.00’den 7 Aralık Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. İkinci bir emre kadar uygulanacak olan hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı pazaryerlerinin günleri değişti. 

Şehzadeler’de Cumartesi günleri Alaybey Pazarı, Pazar günleri Nurlupınar Pazarı kurulmayacak. Alaybey pazarı cuma günleri, Nurlupınar pazarı ise pazartesi günleri açılacak. Perşembe pazarı ise aynı gününde kurulmaya devam edecek. 
Yunusemre ilçesinde Karaköy pazarı pazartesi günü tek çift uygulamasına göre kurulacak. Salı günü Millet Çarşısı’nda sebze, meyve ve sosyete pazarı, Çarşamba günü yine tek çift uygulamasına göre Horozköy pazarı, Perşembe günü Muradiye pazarının sebze ve meyve kısmı, yine Cuma günü Muradiye pazarının tuhafiye kısmı açılacak. Laleli pazarında ise sebze, meyve ve tuhafiye kısımları Cuma günü açık olacak. 
Manisa Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener, hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonu açılan pazaryerlerinin farklı günlerde açılacağını söyledi. Şener, Pazarcılar Odası olarak ilk günden itibaren kurallara uyduklarını, uymaya da devam edeceklerini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.