Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
17 Aralık 2021 Cuma 14:36
Hayaller piyangoya kaldı

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 120 milyonluk büyük ikramiye için birçok kişi hayal kuruyor. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. 2021 yılında 100 milyonluk büyük ikramiyenin çıktığı çeyrek bileti satan Akhisar’daki Gar Büfe işletmecisi Süleyman Gezer, bu yıl milli piyango biletlerine yoğun ilgi olduğunu söyledi. Birçok kişinin umudunu milli piyangoya bağladığını dile getiren Süleyman Gezer, ekonomik durumun da etkili olduğunu ifade etti.

ŞEHİR DIŞINDAN İSTEYENLERE KARGOYLA GÖNDERİYOR

Geçen yılbaşında 25 milyonun çıktığı çeyrek bileti satan Süleyman Gezer, “Çok büyük bir talep var. Satışlarım gayet iyi. Geçen yıl büyük ikramiyenin bizden satılmasının büyük etkisi oldu. Şu an çeyrek bilete talep daha fazla. Akhisar dışından da çok fazla isteyen var. Onlara da kargoyla gönderiyorum. Geçen yıl büyük ikramiye bileti bizden satıldığı için uğur getireceğine inanıyorlar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.