Editör
Editör
12 Eylül 2017 Salı 11:02
Tarım Bakanı Fakıbaba, üzüm için geliyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve üzümcünün merakla beklediği rekolteyi açıklamak için Manisa’ya geliyor. Bakan Fakıbaba, bugün sabah saat 06.00’da tarihi Hatuniye Camii’nde sabah namazını kıldıktan sonra sırayla saat 06.30’da Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü, saat 07.00’de Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü, saat 08.00’de Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nü ve saat 08.30’de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörlüğünü ziyaret edecek. 

REKOLTEYİ AÇIKLAYACAK

Bakan Fakıbaba, sabah erken saatlerdeki ziyaretlerinin ardından Anemon Otel’de üzüm üreticilerinin, işletmelerinin ve ziraat odalarının temsilcilerininde katılacağı saat 09.00’daki Anemon Otel’deki sabah kahvaltısında üzümcünün merakla beklediği rekolteyi açıklayacak. 

Rekolteyi açıklamasının ardından Bakan Fakıbaba, saat 10.00’da Manisa Valiliğini ziyaret ettikten sonra, saat 10.30’da çarşı esnafını ziyaret edecek. Esnaf ziyaretinin ardından Bakan Fakıbaba, AK Partili Şehzadeler ve Yunusemre Belediyelerini, Saruhanlı İlçesi’ndeki üzüm işletmecisi Osman Akça’ya ait üçüm işletmesini, Saruhanlı Tarım Kredi Kooperatifi Şubesi’ni, Hasan Türek Hayvancılık İşletmesini ziyaret ettikten sonra, karayolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na hareket ederek uçakla Ankara’ya gidecek.  Nermin UÇTU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.