Yerel Seçimlere üç gün kaldı.

İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayları, özellikle, Yunus Emre, Şehzadeler, Turgutlu, Soma, Kırkağaç ve Saruhanlı 'da birilerinin beklemedikleri şekilde halkın beğenisini ve desteğini alıyorlar.

Yunus Emre, Şehzadeler ve Turgutlu , ulusal ve yerel anketler de açık ara öndeler. Sahada yansımalar İYİ Parti adaylarının lehine artıyor.

Ancak, hasbelkader, ;Yİ Partide kurucu, yönetici ve meclis üyesi olarak görev almış birilerinin  , GÖRDÜKLERİ LUZUM ÜZERİNE, İSTİFA ETTİKLERİ VE  NE ACIDIR Kİ , TÜM YIKICI VE BÖLÜCÜ ÖRGÜTLERİN SİYASİ UZANTILARI İLE İTTİFAK KURAN, CHP adaylarını destekleyeceklerini açıkladıklarını görüyoruz..

Derler ki ATEŞ OLSANIZ CÜRMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ.

Değerli Manisalılar,  necip ve aziz Türk Milletinin asil evlatları:

Yaşadıkların senin kaderin değildir.

Sen, bölünmeye, ötekileştirilmeye, yoksulluğa, milli kültüründen uzaklaştırılmaya layık değilsin.

 Devletin bütün kurumlarıyla oynanmış, milli birlik dinamitlenmiş, bölünmez bütünlük lime lime edilmiş, içeride ve dışarıda bu ülkeyle, bu milletle meselesi olan her kim varsa payına düşeni alabilmek için sıraya girmişler.

 Büyük ve derin bir soygun düzeni kurulmuş, yalan, çalan ve talan lobileri millet malı yağmalanırken, vatandaşın anasına küfredilmekten de geri durulmamıştır.

Bu millete ne oldu?

Milli kültürümüzü oluşturan milli ve manevi değer ölçülerimizi kayıp mı ettik?

Türk milleti acı biçimde ve ağır sonuçlarıyla birlikte yaşamakta ancak görüp anlamakta mıdır?

Daha ne olması gerekiyor? Bu kadar açık, aleni, ispatlı ve ağır sonuçları olan yalan, talan ve ihanete bu millet hala onay verecek ve devam edilmesini isteyecekse, bizim oturup her şeyi yeniden gözden geçirmemiz gerekecek midir?

Sen, tarih yazdın, hoşgörünün, adaletin, medeniyetin öncüsü oldun.

Bundan böyle; Ya yurdum diyeceğiz, ya da yutulacağız. Ya bütünlük diyeceğiz, ya da büküleceğiz. Ya kardeşlik diyeceğiz, ya da kalleşliklere göz yumacağız. Ya milliyetçilik diyeceğiz, ya da mihnete razı geleceğiz. Ve elbette ya herkesle birlikte var olacağız, ya da vampirlere yem olacağız.

O halde Bilge Kağan'ın yüzyıllar önce . Atatürk'ün  gençliğe hitabesini hatırla.

''EY YÜCE TÜRK TİTRE KENDİNE DÖN!''

''MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.