'''Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.'', '' Türkiye Cumhuriyetinin temeli Milli Kültürdür.'' Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK böyle demiş idi.

Peki, öğretmenlerin tamamı bu iki esas üzerinde eğitildiler ve yeni nesilleri bu esaslara göre eğittiler mi?

Milli kültürümüze sahip çıkan, öğrencilerini bu esasa bağlı kalarak eğiten öğretmenlerimize kim ne kadar sahip çıktı?

Milli Kültürümüz ötelenerek, Milli Eğitimimizi, önce; Roma, Helen ve daha sonra Marksist, ipleriİ Katolik, Ortodoks,Protestan,siyonist, evanjelistlerin elinde sözde tarikatların pompaladığı, dini diyerek, Acem ve Arap kültürüne kimler yönlendirdiler ve veya yönlendirilmesine göz yumdular?

Devletimizi yıkarak yerine, Marksist-Leninist, Maoist veya dini esaslara dayalı bir devlet kurmak isteyenler ile, Milletimizi Kürt, Laz, Çerkez, v.s diyerek halklara ve sonrada Vatanımızı bölmek isteyenlere; fikir hürriyeti, insan hakları diyerek kimler destek verdiler ve vermeye devam etmekteler?

Devletimizin adı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Türk Milletidir.

Üzerinde yaşadığımız coğrafya Türk Vatanıdır.

Bayrağımız Türk Bayrağıdır.

Ülkümüz Türk-İslam Ülküsüdür.

Hal böyle iken, Türkiye de Türkçüler, Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve faziletini şiar ederek, yaşayan ve yaşamak isteyenler, yargılanmış, zindanlara atılmış, kurşunlanmış, sürülmüş ve her ne hikmet ise batı taklitçileri, sözde devrimci ve aydınlar tarafından adeta aşağılanmışlar, ne yazık ki, milliyetçi-muhafazakar oldukları iddiası ile iktidar olanlarca da yok sayıla bilmişlerdir.

Bu gün, milli bir basınımız, sinemamız, tiyatromuz, sinemamız, edebiyatımız var mı dır?

Dün, Çanakkale ve Milli Mücadelemizin arkasında ki Din adamlarımız, şair ve ediplerimiz ne kadar tanınıyor,biliniyor, hatırlanıyor, tanıtılıyorlar?

Bu basının sözde Atatürk çü yazarları, hala 1980 öncesinin teröristlerine ağıtlar yakmakta, diğerleri de Atatürk düşmanlığını körüklemekle meşgul,

Siyasi partiler, terör, kan ve göz yaşından siyasi rant elde etme yarışında ve çözüm üretemiyorlar iseler,

Türk Milliyetçiliğini siyaset sahnesine taşıyan bir siyasi partinin yöneticileri, kendini reddederek, hamasi sözler dışında çözüm üretemiyor, kendi içinde öz eleştiri yapamıyor, ikazlara aldırmıyor, dün söylediklerin, bu gün inkar edebiliyor iseler.

Milli Andımızın okullarda söylenmesi, Milli Bayramlarımızda törenler yasaklanmış, binlerce yıllık Türk ve İslam kültürü özünden uzaklaştırılır ve arabesk bir kültür hakim olmakta ise.

Milli İradenin göstergesi Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi nin yetkileri yok edilmeye çalışılmakta,

Kuvvetler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı, laiklik, demokrasi askıya alınmak istenmekte ise,

Üretmeden tüketen, tarımdan, sanayie, teknolojiden güvenliğe dışa bağımlı bir ülkede, birde toplumu kamplara ayırarak, ötekileştirerek;

Devletin Bekasından söz edilebilir mi?

ATATÜRK, her fırsatta, Türk Milletine güvenini dile getirmiş idi. Türk Milletine olan güveni başardıkları ile ispatlıdır.

Biz, Yüce ve Aziz Milletimizin, son olarak 15 Temmuz kalkışmasında gösterdiği direnişte olduğu gibi, İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN, Cumhuriyetimizi kazanımlarına, temel ilkelerine sahip çıkacağına inanıyoruz.

Dün Çanakkale de, İnönü de, Sakarya da, Dumlupınar da Şehit ve Gazi olanların torunları, bugün, kutsal vatan topraklarının bölünmemesi, Türk Devletinin Bekası uğruna en ufak bir tereddüt göstermeksizin vatan hainleri ile mücadelelerini sürdürmektedirler.

Allah yardımcılarıdır.

Selam ve Dua İle!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.