Bizler, Orta Asya Bozkırlarından gelerek İslam ile tanıştık. 

Ülkümüz Kızıl Elma idi ve Kızıl Elma Batı da idi. Türklük gurur ve şuurunu İslam ahlak ve fazileti ile yoğurduk. Mana ve maddeyi İslamiyet’in ve Türklüğün potasında erittik Hira dağı kadar Müslüman , Tanrı dağı kadar Türk olmayı bildik.. İslamiyet’in dünya insanlığının tek kurtuluş yolu olduğuna, Nizam-ı Alem’i Türk Milletinin gerçekleştireceğine inandık.

Çünkü , Allah(c.c.) ayet-i kerimesine şöyle emretmişti; “Ey iman edenler, içinizden kim dininden dönerse, Allah Teala o kavmin yerine kendisinin seveceği öyle bir kavim gönderecektir ki onlar, mü’müminlere karşı mütevazı, kafirlere karşı onurlu ve zorludurlar. Allah yolunda savaşırlar ve kınayanların kınamasından korkmazlar. Bu, Allah Teala’nın fazlıdır, ki onu dilediğine verir. Allahü Azimüşann’ın fazlı vasidir ve ona ehil olan alimdir.”(Maide Suresi, 54. Ayet.)

Bizler, Selçuklu olduk, Osmanlı ve daha nicesi olduk, sonunda Türkiye Cumhuriyetini kurduk. Haçlı ordularını durdurduk, geriye attık, üç kıt' aya hakim olduk .

İslam'ı Suudi Arabistan yarımadasından aldık dünyaya yaydık, öğrettik ve yaşadık.

Çanakkale de, İnönü de, Sakarya da, Dumlupınar da, yeniden diriliş mücadelesi verdik. Yok olduğumuzu sandıkları anda bütün Dünyaya var olduğumuzu bir defa daha ispat ettik. Yeni bir devlet daha kurduk.

Dünyanın dört bir yanından ,her milletten her devlet, her şeyleriyle yeni devleti yıkmak, milletinin töresini bozmak, bölmek ve parçalamak için içerideki işbirlikçileri ile saldırılarını sürdürdü ve sürdürmekte.

Her daim, her türlü saldırıya karşı koyduk, koymaktayız, koyacağız.

Çünkü her birimiz; Vatan ve millet yolunda, kalplerimize, ruhlarımıza yerleşmiş Nizam-ı Alem ülküsü uğruna ölmeyi şehadet ve şehadeti de en yüksek mertebe bildik.

Çünkü her birimiz; Mana da, Oğuz Kağan, Kürşad, Bilge Kağan, İl Bilge Hatun, Alparslan, Afşın Beg, Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi, Fatih, Yavuz, Yörük Ali Efe, Nene Hatun, Hace Ahmet Yesevi, Şeyh Edabalı, Yunus, Mevlana, Karacaoğlan, Tapduk Emre ve daha niceleriyiz.

Bizler, Türk Milleti ve Türk vatanı üzerinde oynanan oyunları gördük ve görüyoruz. Yaklaşan ve yaşanan tehdidi, tehlikeyi biliyoruz.

Bizler , öz vatanımızda kurşunlandık, türlü baskıları maruz kaldık, yok sayıldık, görmezden gelindik..

Bizler,

''Sahipsiz bir vatanın batması haktır ,

Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.''

diyerek, kendi özlerini feda etmekten çekinmedik, çekinmiyoruz, çekinmeyeceğiz..

Bizler kim miyiz?

Bizler, memur, işçi, esnaf, çiftçi, öğrenci, Türk Milliyetçileri, her cinsten, her meslekten milyonlar.

Bizler, Emperyalizmin oyununu bozmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti üzerindeki oyunu bozmak için, Ezan susmasın, Bayrak İnmesin, Millet, Vatan bölünmesin diyerek mücadele edenleriz.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ.

ÇÜNKÜ BİZLER , ATATÜRK'ÜN İZİNDE TÜRK MİLLİYETÇİLERİ, BU SEBEPLE, CESURLAR VE İYİLERİZ.

Selam ve Dua İle!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.