Türk Milletinin Temel Meselelerinin ortak akılla tespit edilerek, her türlü baskıya rağmen, Millet, Vatan ve Devlet yolunda, ATATÜRK ilke ve İnkılaplarından sapmadan, 6 OK ile taçlandırılan Milli Doktrin ile çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerinde Türkiye hedefine, iman, inanç ve ısrarla yürüyen

Türk Milliyetçileri

Yaratılanı Yaradan'dan dolayı seven,

Ayrıştırıcı değil, birleştirici,

Kindarlığı reddeden,

Türk-İslam Ülküsünü benimsemiş, Hira Dağı kadar Müslüman, Tanrı Dağı kadar Türk insanların bir arada olduğu, imanlı ve inançlı insanlar merkezli

Türk Milliyetçileri

Türk Milli Kültürünün Türkiye Cumhuriyetinin temeli olduğunu bilen, örf, adet ve töre den sapmadan, hiç bir yabancı ideolojiye ve hiç bir yabancı devlete bağlanmadan istikbale emin adımlar ile yürüyen

Türk Milliyetçileri.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinden sonra, adım adım, kurucu iradenin temel görüşleri ve ilkelerinden uzaklaşan; sözde aydınlar, şahsi çıkarlarını milletin çıkarlarının üzerinde gören, günübirlikçi, dışa bağımlı politikaları ile, Türkiye'yi bilimden, üretimden, milli eğitimden yoksun bırakanların, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, talan ile yandaşlarını kalkındıranların, kuvvetler ayrılığı ilkesini nerede ise yok eden, eli kanlı katiller ve suç örgütleri ile pazarlık masasına oturarak, millet ve toprak bütünlüğümüzü bölünme noktasına getirenler den kurtuluş çaresi, son kale

Biz Türk Milliyetçileri. böyle inanıyoruz ve görüyoruz ki aldatıldıklarını fark eden insanlar, Milli, laik, demokrat, hukukun üstünlüğüne inanan yöneticilerini aramaktalar.

Türk Milliyetçileri, gerçek manada Gazi Mecliste , yerel yönetimler de, bürokrasi de, milleti hizmet aşkı ile temsil etmek isteyenler hiç şüphesiz varlar.

Onlar varlar da;

Çeşitli kurumlarda görevde olupta, istikbalde yerlerini muhafaza veya yükselmek arzusu ile siyasi partilere kendilerini, tescil etmek isteyenler.

Yıllarca bulundukları partiler de milletvekili olmak arzusunda olup ta olamayanlar.

Yıllarca bulundukları partiler de milletvekilli ve hatta bakan olarak bulunup da artık oralarda seçilme şansı olmayanlar.

Milletvekilliğini meslek haline getirenler.

Hacıyatmazlar, tufeyliler, maddi varlıklarını korumak ve arttırmak isteyenler de var.

Aslın da Türkiye'nin, doğrular ile doğru olmayanlar arasında ki, bir anlam da mana ehli ile materyalistler arasındaki mücadele.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.