06 Ekim 2017 Cuma 17:48
Yeni salon Manisa derbisine hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yeni yapılan ve ilk kez bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Atatürk Spor Salonu’nda Alaşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden ve geçtiğimiz hafta ligin ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Yeşilyurt’u 3-0’lık sonuçla yenerek iyi bir başlangıç yapan Salihli Belediyespor, yarın kendi sahasında Alaşehir Belediyespor’u konuk edecek. Yeni sezonda ve yeni Atatürk Spor Salonu’nda ilk kez taraftarı ile buluşacak olan Yeşil-beyazlı ekip, Sarı Melekleri yenerek, yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğince yapılan uluslar arası standartlara sahip Atatürk Spor Salonu’nda Alaşehir Belediyespor’u konuk edeceklerini ifade eden Baş Antrenör Bora Şensoy, yeni sezonda, seni salon ile bu ilk buluşmaya tüm taraftarları davet etti. Şensoy, konuk edecekleri Alaşehir Belediyespor’u yenerek, 2’de 2 yapmak istediklerini söyledi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta başlayan ligin ilk haftasında Alaşehir Belediyespor, konuk ettiği Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 yenilirken, Salihli Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Yeşilyurt’u 3-0 yenmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.