16 Eylül 2018 Pazar 19:40
Tarzan eriyor

Manisaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 3. haftasında Utaş Uşakspor’un konuğu oldu. Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi ve yönetim kurulu ile yaklaşık 200 kişilik taraftarlar grubu da zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmadı. Karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları tribünleri birlikte selamladı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Utaş Uşakspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda ilk yarıya oranda daha iyi bir oyun ortaya koyan Manisaspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarının son bölümünde iki gol daha bulan Utaş Uşakspor karşılaşmayı 3-0 kazandı.

KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Sezona -6 puan silme cezası ve transfer yasağı nedeniyle sıkıntılı başlayan Manisaspor, genç oyuncularla mücadele ettiği TFF 2. Lig’de kötü günler yaşıyor. Ligde oynadığı 3 maçta da puan alamayan Tarzanlar, zorlu rakibi Uşakspor karşısında da direnemedi. Tarzanlar, ligin 4’üncü haftasında sahasında Niğde Anadolu FK’yı konuk edecek.

STAT:  Uşak 1 Eylül Stadı

HAKEMLER: R. Alkım Aksoy, Turgut Evran, Mehmet Vargün

UTAŞ UŞAKSPOR: Ersin, Nurettin, Tayfun (Dk. 72 Kerem), Ekrem (Dk. 60 Murat), Oğuzhan Kayar, Caner, Tayfur Emre, Nuri Melih, Muhammed Rıdvan, Semih (Dk. 81 Şemsettin Ender), Hikmet

MANİSASPOR: Zafer, Berk, İlkay, Ömer Buğdaycı, Timur, Akın, Okan (Dk. 46 Ömer Atiş), Furkan, Atilla (Dk. 88 Kemal), Ulaş Doğuş (Dk. 75 Anıl), Bayram

SARI KARTLAR: Nurettin (Utaş Uşakspor)

GOLLER: Dk. 35 Tayfun, Dk. 85 Tayfur Emre, Dk. 90 Nurettin (Utaş Uşkspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.