03 Eylül 2018 Pazartesi 21:04
Süper Lig’in ‘Paşa’sı Kemal Özdeş

Manisalı teknik adam Kemal Özdeş’in çalıştırdığı Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasını galibiyetle kapatarak zirvenin sahibi oldu. 2016-2017 sezonunun 4’üncü haftasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yerine göreve gelen Özdeş, Kasımpaşa’daki ilk sezonunda 43 puan toplayarak takımının ligi 10 sırada tamamlamasını sağladı. Aynı sezonda Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılı işlere imza atan Özdeş, takımıyla yarı final oynayarak finalin kapısından döndü. 2017-2018 sezonunda da Kasımpaşa’yla yükselişini sürdüren tecrübeli teknik adam, sezonu 46 puanla 8’inci sırada bitirdi.

ÖZDEŞ VE KASIMPAŞA’NIN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Kasımpaşa ile yükselişini sürdüren Manisalı Teknik Direktör Kemal Özdeş, yeni sezona da bomba gibi girdi. Takımıyla ilk 4 haftada 12 puan toplayarak zirveye yerleşen Özdeş, futbol otoritelerinin de en çok konuştuğu isim oldu. Lige deplasmanda Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan 48 yaşındaki teknik adam, Başakşehir ve Sivasspor gibi devleri de yenmeyi başardı. Son olarak Süper Lig’in yeni ekibi MKE Ankaragücü’nü de mağlup etmeyi başaran Özdeş ve takımı, milli araya mutlu girdi.

Son Güncelleme: 04.09.2018 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.