08 Mart 2017 Çarşamba 12:07
'Savaş' yeniden başladı

ÖZERL HABER

Manisaspor, TFF 1. Lig 23’üncü hafta mücadelesinde ağırladığı Bandırmaspor’u 6-2 mağlup ederek tarihi skorlardan birine imza atmıştı. Ligin ilk maçında 4-0 yenildiği rakibini gole boğarak rövanşı alan Tarzanlar’da hat-trick yapan İsmail Haktan Odabaşı maça damga vurdu ancak ilk golü atan ve kilidi açan Savaş Yılmaz’ın sergilediği performans futbol otoriteleri tarafından büyük alkış aldı. Elazığspor maçında yaptığı hataların ardından ilk kez ilk 11’de şans bulan genç orta saha oyuncusu, Bandırmaspor maçında hem kilidi açtı hem de güzel bir gole imza attı.

“FORMA İÇİN SAVAŞMAYA HAZIRIM” DEMİŞTİ

Bandırmaspor maçı öncesi idmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Savaş Yılmaz, verdiği demeçlerle de iddialı bir şekilde döneceğinin sinyallerini vermişti. Forma savaşının içerisinde yer alan Savaş, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın gözüne yeniden girmeyi başardı. Formasına tekrardan kavuşan Savaş, bu performansını lig sonuna kadar sürdürmek istediğini ve sezon sonundan Manisaspor’u ligde tutmak istediklerini belirtti.

Son Güncelleme: 08.03.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.