03 Aralık 2017 Pazar 16:27
Salihli’nin sultanları eli boş döndü

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 10’uncu haftasında Bahçelievler’e 3-1 yenilerek, İstanbul deplasmanından eli boş döndü.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Bora Şensoy yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 10.haftasında İstanbul ekiplerinden Bahçelievler’in konuğu oldu. Bahçelievler Spor Salonu’nda oynanan maçta, yeşil-beyazlı ekip, rakibine 3-1 yenildi.

Son derece çekişmeli geçen ilk seti 25-22 alan ev sahibi Bahçelievler, maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette toparlanan yeşil-beyazlı ekip, 2.seti 19-25 alıp, durumu 1-1’e getirdi. Ancak Salihli Belediyespor, 3.seti 25-16 ve 4. seti de 25-15 rakibine verince, 3-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip, bu mağlubiyet ile grupta 3. mağlubiyetini almış oldu. Karşılaşma sonrası hanesine 3 puan daha ekleyen Bahçelievler puanını 23’e çıkarırken, Salihli Belediyespor ise 20 puanda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.