Editör
Editör
31 Mayıs 2018 Perşembe 18:48
Manisaspor’a yeni başkan adayı

Geçtiğimiz Spor Toto 1. Lig sezonunda geçirdiği maddi ve futbolcu sıkıntıları sebebiyle TFF 2. Lig’e düşen Manisaspor’da yeniden kongre heyecanı yaşanmaya başladı. 3 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Manisaspor Kulübü Olağan Seçimli Kongresi öncesi kulüp başkanlığı için adaylar kendilerini kamuoyuna tanıtmaya başladı.

Ahmet Çavuş, içerisinde işadamlarının bulunduğu yönetim kadrosu ile birlikte kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında oluşturduğu yönetim kadrosu ile birlikte açıklamada bulunan Ahmet Çavuş, kendisinin Beden Eğitimi Yüksekokulu mezunu olduğunu ve uzmanlık alanın futbol olduğunu dile getirdi. Hedefinin Manisaspor’u layık olduğu yerlere getirmek olduğunun altını çizen Çavuş, “Yeni bir yol oluşum kurarak yeni bir yol haritası çizdik. Manisaspor için çok iyi şeyler düşünüyoruz. Beden Eğitim Spor Yüksekokulu mezunuyum ve uzmanlık alanım futbol. Manisaspor’a faydalı olmak istiyorum. Bunun için gereken neyse yapacağız. Takımımız adına doğru olan neyse şeffaflıkla kamuoyu ile paylaşacağız. Ben olmak değil, biz olmak için geliyoruz. Maddi anlamda ne gerekiyorsa yapılacak. Gerek transfer yasaklarının kaldırılması, gerek kulübün tekrar yapılandırılması ile ivedelik ile kulübün öncelikli ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gereken hazırlıklarımızı yaptık. Güçlü bir şekilde Manisaspor’u hak ettiği noktaya getirmeyi hedefliyoruz’’ diye konuştu.

Şuanda kulübün önemli maddi sorunlarına cevap bulacak yaklaşık 3 milyon Lira’nın hazır olduğunu dile getiren Çavuş, “Eğer başkan şeçilir ve yeni yönetim ile kulübü devraldığımızda Manisa halkı bizden öncelikle afaki galibiyetler serisi beklemesinler. Önceliğimiz yeni bir yapılanma, ardından giderilmesi gereken acil maddi sıkıntılara çözüm olacak. Sorunları çözdüğümüzde zaten başarılar ardı ardına gelecek’’ dedi.

Ahmet Çavuş’un yönetim listesinde Atilla Aracı, Murat İmrek, Erkan Çakmak, Sezai Sağlam, Serkan Yerkilaya, Güven Yılmaz, Erdem Duman, Güven Yılmaz isimler yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.