Editör
Editör
19 Temmuz 2019 Cuma 12:30
Manisa’da Jimnastik Festivali düzenlendi

Manisa’da geçtiğimiz günlerde jimnastik şenliği düzenlendi. Kapalı spor salonunda düzenlenen Manisa Spil Jimnastik Şenliği’ne 4 kulüp, toplam 50 sporcu ile katıldı. Etkinliğe Manisa Spil Gençlik ve Spor Kulübü, Celal Bayar Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü, İl Gençlik ve Spor Kulübü, Magnet Spor Kulübü katılım gösterdi. Henüz ilk kez gerçekleştirilen şenlik, beklenin üzerinde bir tempoda geçti. Önümüzdeki yıllar için büyük bir umut vadeden şenlik, düzenleyenleri de katılımcıları da memnun etti. Kulüplere ve sporculara ise katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Manisa’nın adını bu yıl oldukça başarılı noktalarda temsil eden kulüpler, kentin gururu olmayı başardı. Manisa Spil Gençlik Ve Spor Kulübü, Jimnastik 2019 sezonu 9-11 yaş grubu 1.Lig 2.si oldu. Celal bayar Üniversitesi Kültür Ve Spor Kulübü, 2019 İzmir Aerobik Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası 18 yaş üstü erkeklerde 1.’lik elde etti. Yine Celal Bayar Üniversitesi Kültür Ve Spor Kulübü, 2019 İzmir Step Türkiye Şampiyonası’nda 2. olma başarısını gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.