12 Ocak 2018 Cuma 18:25
Manisa BBSK’nin Antalya kampı sona erdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Antalya’da sürdürdüğü 11 günlük devre arası kampını noktaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2 Ocak 2018 Salı günü başladığı devre arası kampını bitirdi. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ın takımı yalnız bırakmadığı 11 günlük kamp, Teknik Direktör Levent Devrim ve kurmaylarının uyguladığı yoğun antrenmanlarla devam etti. Oyuncuların kamp boyunca herhangi bir sakatlık yaşamamaları, takım adına en sevindirici durum oldu. Bu süreçte yeşil beyazlılar oynadığı hazırlık karşılaşmalarında Arsinspor’u 4-1, TFF 2. Lig ekiplerinden Silivrispor’u 4-2 mağlup etti. Kamp programında yer alan Tuzlaspor maçı ise Antalya’daki hava muhalefeti dolayısıyla iptal edildi.

12 Ocak Cuma günü sabah antrenmanının ardından Teknik Direktör Levent Devrim, oyunculara iki günlük izin verdi. Yeşil beyazlı ekip 15 Ocak Pazartesi günü tesislerde top başı yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.