13 Şubat 2018 Salı 17:31
Yunusemre Belediyesi hastaları ağırladı

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ve personel, Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sosyal projeleriyle adından söz ettiren Yunusemre Belediyesi, yaptığı hizmetler ile yediden yetmişe her kesimden vatandaşın takdirini kazanıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün evde bakım, tamir ve tadilat, eşya bürosu, gıda bankası, engelli koordinasyon aracı, ibadethane temizleme gibi birçok hizmeti ihtiyaç sahiplerine sunan Yunusemre Belediyesi, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ile personelini ağırladı. Ziyarette müdürlüğün yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin önderliğinde hizmetlerini özveriyle sürdürdüklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.