15 Mayıs 2017 Pazartesi 15:40
Yunusemre Belediyesi Ahmet’i yalnız bırakmadı

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Engelliler Haftası dolayısıyla Down sendromlu Ahmet Çakım’ı evinde ziyaret ederek belediye olarak her zaman yanında olduklarını söyledi.

Engelliler Haftası dolayısıyla Down Sendromlu Ahmet Çakım’ı evinde ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, artı bir farkla hayata başlayan Ahmet’in her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Ahmet’le yakından ilgilenen Uygur, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatlarıyla bizlere artı bir daha fazla ihtiyacı olan vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermeye çalışıyor; projeler üretiyoruz. Bu anlamda Ahmet kardeşimizi evinde ziyaret ederek, kendisinin her zaman yanında olduğumuzu hissetmesini istedik." dedi.

Başkan Yardımcısı Uygur, Ahmet’e Yunusemre Belediyesi logolu çanta ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet de duygularını, “Başkanımızı çok seviyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Çok teşekkür ediyorum” diyerek ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.