21 Mart 2017 Salı 14:51
Vatandaşın sıkıntılarını yerinde dinlediler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Çavuşoğlu, Yeniharmandalı ve Çamköy mahallelerini ziyaret etti. Arslan, devam eden çalışmaları yerinde incelerken vatandaşların da taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin mahallelerde yürüttüğü faaliyetleri yerinde inceleyen Muhtarlıklar Dairesi, bu kez Yeniharmandalı, Çamköy ve Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Daire Başkanı Ersoy Arslan ve ekibi, çalışmaları birinci ağızdan dinledi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından sürdürülen faaliyetlerin halk nezdinde yarattığı memnuniyeti duymanın mutluluk verici olduğunu dile getiren Arslan, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün belediyecilik vizyonuyla, yıllardır beklenen hizmetleri hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Halk çalışmalardan mutlu. Sağlıklı altyapı ve sonrasında üstyapı düzenlemeleri ile bütünleşik programda mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.