29 Mart 2018 Perşembe 13:31
Şehzadeler’de kadro süreci tamamlandı

696 Sayılı KHK kapsamında Şehzadeler Belediyesinde başlayan taşeron personelin kadroya geçiş işlemlerinde kesin listeler açıklandı. Belediyenin resmi web sitesinden yayınlanan listeye göre Şehzadeler Belediyesinden çalışan 545 taşeron personel, 2 Nisan itibarı ile kadrolu işçi statüsünde bulundukları görevlere devam edebilecek.

Şehzadeler Belediyesi, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında bünyesinde taşeron olarak çalışan 545 personelin kadrolu işçi statüsüne geçiş sürecini tamamladı. 545 personelin 2 Nisan tarihi itibarı ile belediyenin kuruluşu olan Şehzadeler Mühendislik A.Ş.’de kadrolu işçi statüsünde bulundukları işlere devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi geçtiğimiz aralık ayında cumhurbaşkanımızın verdiği bir müjdeyle kamu kurumlarında çalışan tüm taşeron personelin işçi statüsünde kadroya geçirilmesi gündem gelmişti. İşçi kardeşlerimize verilen bu müjdenin ardından hükümetimiz tarafından hazırlanan 696 sayılı KHK ile çalıştıkları kurumlarda kadrolu olarak çalışmanın yolu açılmıştı. Şehzadeler Belediyesi olarak 696 sayılı KHK kapsamında bize bildirilen şartlar ile birlikte bünyemizde çalışan tüm taşeron personelin kadroya geçirilmesi ile alakalı hızlı bir çalışma başlattık. Yaptığımız çalışma neticesinde bugün itibarı ile bünyemizde çalışan ve şartları tutan 545 kardeşimiz 2 Nisan itibarı ile belediyemizin bir kuruluşu olan Şehzadeler Mühendislik A.Ş. bünyesinde kadrolu olarak işlerine aynı şekilde devam edecekler. 545 kişilik listeyi internet sitemizden ilan ettik. Kadro hakkı kazanmış olan tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.