03 Mart 2018 Cumartesi 17:56
Şehzadeler’de evde bakım hizmetleri başladı

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle her kesimden vatandaşın takdirini toplayan Şehzadeler Belediyesi, "Şehzadeler Hep Yanınızda" projesi kapsamında evde bakım hizmetlerini başlattı. Belediye bünyesinde oluşturulan bir ekip, belirlenmiş periyotlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek ev temizliği ve ihtiyaçlar noktasında vatandaşlara destek olacak.

Şehzadeler Belediyesi, yaptığı sosyal içerikli projelerle vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. "Şehzadeler Hep Yanınızda" projesi kapsamında evde bakım hizmetlerini hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiple engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, evde bakım hizmetleri kapsamında bir ekip ile birlikte Peker Mahallesinde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Fatma Gülfidan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’e Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş eşlik etti.

Şehzadeler’de hiçbir vatandaşın yalnız olmadığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugüne kadar hemşehrilerimizi hiç yalnız bırakmadık. Bugün de yeni başlattığımız proje kapsamında Peker Mahallemizde ikamet eden ve yalnız yaşayan Fatma teyzemizi evinde ziyaret ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz belli periyotlarla buraya gelerek, evin ihtiyaçlarını, tertibini, temizlik ve düzenini temin edecekler. Sosyal ve ekonomik durumları olmayan yaşlı ve engellilerimizin bakımlarını Şehzadeler Belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Şehzadelerimizde yaşayan hiçbir vatandaşımız yalnız değildir. Kimsesi olmayan yaşlı, engelli ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için Şehzadeler Belediyesi var diyor, ihtiyaç ve eksikliklerini belediye olarak biz temin ediyoruz. Bu durum da olan vatandaşlarımız belediyemize başvurabilirler. Ekonomik durumları olmayan, engelli ve yaşlı olan vatandaşlarımıza evde bakım hizmetimizi vermeye devam edeceğiz. Bu güzel projemizin hayata geçmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.