08 Haziran 2017 Perşembe 15:05
Şehzadeler’de belediye meclis üyeleri iftarda buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, dün akşam Belediye Meclis üyeleri ile Belediye personelini iftarda ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Teras 2 Restorantta düzenlenen iftar programında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak yoğun bir ramazan mesaisi gerçekleştirdiklerini belirterek, “11 ayın Sultanı olan, rahmet ve bereket ayı olan ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bu mübarek günler hürmetine daha da pekiştirsin inşallah. Bu mübarek günler yeryüzünde akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olsun inşallah. Şehzadeler Belediyesi olarak ramazanda da dur durak bilmeden çalışıyoruz. Her gün Cumhuriyet Meydanında 500 vatandaşımıza iftar veriyoruz. Bunun yanı sıra her gün farklı bir mahallemizde iftar sofrası kuruyor ve bu sofralarda vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu iftar sofralarımızda her görüşten her kesimden vatandaşımızı bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Ayrıca iftar ve teravih arasında Cumhuriyet Meydanında çocuklarımıza yönelik birçok etkinlik düzenliyoruz. Hafta sonlarında da teravih namazının ardından Cumhuriyet Meydanında ramazanın ruhuna uygun etkinliklerimiz oluyor. İftar sonrasında her akşam farklı bir camide iftar sonrasında Belediyemizin soğuk limonatalarını halkımız dağıtıyoruz. Şehzadeler’de dolu dolu, çocuklarımızın da büyüyeceğinde ne güzel ramazanlardı diyebileceği bir ramazanı yaşamak ve yaşatmak için el birliği ile çaba ve gayret sarf ediyoruz. Ramazan boyunca yapılan programlarda ve çalışmalarda fedakârlıkta bulunan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim ramazanı hakkıyla idrak edip, Kadir Gecesine erişip, Ramazan Bayramına kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah” dedi.

İftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı, CHP Grubu adına Yenal Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.