22 Mart 2018 Perşembe 14:56
Saruhanlı Belediyesinden ücretsiz tiyatro etkinliği

Saruhanlı Belediyesi, 23 Mart Cuma günü Kültür Merkezinde gündüz öğrencilere, akşam ise yetişkinlere yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi düzenliyor.

Saruhanlı ilçe genelinde hayata geçirdiği yatırım ve hizmetler ile vatandaşların takdirini kazanan Saruhanlı Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerini de aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda 23 Mart Cuma günü Kültür Merkezinde gündüz öğrencilere, akşam ise yetişkinlere yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi organize eden Saruhanlı Belediyesi, ilçedeki tüm vatandaşları tiyatro programına davet etti. Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halkın ilgisini çekecek güzel bir program daha hazırladıklarını ifade ederek, "Öğrencilerimize uyuşturucunun zararlarını anlatan bir tiyatro düzenliyoruz. Yönetmenliğimi Metin Karaman’ın yaptığı, Tiyatro Balans ekibi tarafından, ’Pembe Aslında Siyahtır’ isimli oyun sahnelenecek. 23 Mart Cuma günü Belediye Kültür Merkezinde 3 seans olarak sahnelenecek oyunumuzu çocuklarımız için organize ettik. Aynı günün akşamında ise yetişkinlere yönelik ’Dikkat Aile Var’ isimli oyun sahneye taşınacak" dedi.

Sosyal ve kültürel anlamda da vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap vermeye özen gösterdiklerini dile getiren Yaralı, 23 Mart Cuma akşamı ilçe halkını tiyatroya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.