01 Mart 2018 Perşembe 12:13
Öğrencilerin güvenliği için kasis ve levhalar yerleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli Halk Eğitim Merkezi önüne, öğrencilerin güvenliği için hız kesici kasisi ve sürücülerin dikkatini çekmesi için okul geçidi levhalarını monte etti.

Trafikte yaya ve sürücü güvenliği için çeşitli çalışmalar yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bu kez de Ahmetli ilçesinde öğrencilere yönelik bir düzenleme yaptı. Öğrencilerin yoğun olarak kullandıkları Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önüne, öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde trafik kazası yaşanmasın ve sürücülerin daha dikkatli davranmaları için hız kesici kasis ve okul geçidi levhalarını monte etti. Ekipler, trafikte güvenlik seviyesinin arttırılması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.