16 Mart 2017 Perşembe 11:08
Muhtarlara sera desteği bilgilendirmesi

Kırsal kalkınma projeleriyle üreticilere büyük destek sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Somalı muhtarlarla buluşarak çiftçiye verilecek sera desteği hakkında bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kırsal kalkınma çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, üreticiye vereceği desteklerle ilgili mahalle muhtarlarını bilgilendirerek, katkı sağlamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta ve beraberindekiler Soma Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım ile birlikte muhtarlarla buluştu. Koordinasyon Şube Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan Usta, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde 17 ilçe de sera desteği vermeye hazırlanıyoruz. Üreticimize vereceğimiz bu destek öncesi de mahalle muhtarlarını bilgilendirerek, yapılması gerekenleri aktarıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.