06 Haziran 2017 Salı 12:47
Kula’da dumansız hava sahası bilgilendirmesi

Kula Toplum Sağlığı Merkezi ve Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde kapalı alanlarda denetim yapılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

Özellikle toplu vakit geçirilen alanlarda dumansız hava sahası için denetimlerde bulunan Kula Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri ve Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, kapalı alanlarda sigara içiren ve kurallara uymayan esnaflara uyarılarda ve cezai işlemlerde bulundu. Son çıkarılan kararla birlikte işletmelerin iki tarafının ve çatı kısmının açık olduğu takdirde sigara içilmesinin serbest olmasından sonra, Kula’da bu kurlarla uymadığı halde sigara içiren kahvehaneler, internet kafeler ve restoranlara denetim yapıldı. ekiplerin aralıksız olarak denetimlerine ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları uyarmaya devam edeceğini belirten Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, denetimler kapsamında vatandaşların da ekiplere yardımcı olması gerektiğini ifade ederek, vatandaşların kapalı alanlarda sigara içilmesiyle ilgili olarak ihbar, dilek, öneri ve şikayetlerini 184 nolu Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi aracılığıyla iletmesi istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.