31 Mayıs 2021 Pazartesi 13:50
İstanbul’da şehit olan bekçi Kansu Turan, Salihli’de anıldı

İstanbul Küçükçekmece’de "dur" ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 29 yaşında şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Kansu Turan, Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapan meslektaşları tarafından anıldı.

Şehit Turan ve tüm şehitler anısına Salihli Hamidiye Camisi önünde lokma döktürülüp dua edildi. Gece kartalları tarafından düzenlenen lokma hayrı etkinliğine İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, bekçiler ve polisler katılırken, vatandaşlarda etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Meslektaşlarının şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Salihli’deki bekçiler, vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Etkinliğe katılan ve vatandaşlara lokma dağıtan İlçe Emniyet Müdürü Doğan, gece kartallarına anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.