04 Mart 2017 Cumartesi 10:15
Emlakçılardan Başkan Kayda’ya ziyaret

Salihli Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı yönetimi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Yeni göreve gelen Salihli Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz ve yönetimi Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Yılmaz, kendisiyle birlikte yeni göreve seçilen yönetim kurulunu tanıtarak, Başkan Kayda’ya çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, Dernek Başkanı Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.