08 Mart 2018 Perşembe 10:12
Başkan Kayda’dan 4 esnaf oda başkanına hayırlı olsun ziyareti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da olağan genel kurul sonrası yeniden seçilerek güven tazeleyen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (MESOB) bağlı Salihli’deki esnaf odalarında olağan genel kurul heyecanı sona erdi. 13 esnaf odasının bulunduğu Salihli’de 12 esnaf odasında mevcut başkanlar değişmezken, 1 esnaf odasında başkan değişti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Ünveren’in de eşlik ettiği Başkan Kayda son olarak Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü, Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Murat Makasçı ile Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Şerif Ali Girgin ile Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Hakan Yerli’yi de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette 4 esnaf odası başkanına fincan takımı hediye eden Başkan Kayda, “Sizler her oda olarak esnafınıza temsil ediyorsunuz. Bizlerde Salihli Belediyesi olarak, her zaman enfa temsilcisi odalarımızın yanınızdayız” dedi.

Esnaf odası başkanları da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.