03 Nisan 2020 Cuma 16:47
Başkan Ergün, Alparslan Türkeş’i andı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 23. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, “Ömrünü Türk milletine hizmet etmeye adamış değerli büyüğümüz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i saygı, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 23. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli büyüğümüz Alparslan Türkeş, yaşamı boyunca Türk milletine hizmet etmeyi kendisine görev bilen, Türkçülük ve Türk milliyetçiliğinin yükselişi için ant içmiş, bu toprakların yetiştirdiği çok önemli bir devlet ve siyaset adamı olmasının yanında örnek bir dava insanıdır. Fikirleriyle yaşayan bu önemli şahsiyetin adının Manisa’mızda da yaşatılması noktasında şehrimizin en önemli kavşaklarından bir tanesine Başbuğumuzun adını vererek katkı sağladık. Bu duygularla ömrünü Türk milletine hizmet etmeye adamış değerli büyüğümüz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.