02 Mart 2018 Cuma 09:47
Başkan Çelik’ten 30 yıllık oda başkanına ziyaret

Kongreleri yapılan esnaf odaları başkanlarını ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 30 yıldır aralıksız olarak Manisa Terziler Odası Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle yeniden başkanlık görevine seçilen Naci Kömüldaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Her gün farklı bir esnaf odasını ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in son durağı Manisa Terziler Odası oldu. 30 yılıdır aralıksız bir şekilde Manisa Terziler Odası Başkanlığını görevini sürdüren ve geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden başkan seçilen Naci Kömüldaş ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

“30 yıldır başkanlık görevini başarı ile sürdürüyor”

Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş’ın 30 yıldır Terziler Odası Başkanlığı görevini başarı ile sürdürdüğünü belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçilen Naci Kömüldaş ağabeyimize ve yönetimini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Naci ağabeyimiz Oda Başkanı olmasının yanı sıra bizim değer verdiğimiz değerli bir büyüğümüzdür. Terziler Odası Başkanlığı görevinde de 30 yılı geride bırakmıştır. 30 yıllık bir tecrübe ve birikimi var. Bu 30 yıllık süre gerçekten sevilen ve sayılan bir kişi olduğunun göstergesidir. Rabbim sağlık içerisinde daha nice yıllar boyunca hizmet etmeyi nasip etsin. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim esnaf ve sanatkarımız ile çok güzel bir diyaloğumuz var. Onları kendimizden bir parça olarak görüyoruz. Esnaf dostu bir belediye olarak hemşehrilerimizin hizmetinde olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bugüne kadar her zaman Naci ağabeyimiz ve üyelerinin yanında olduk. Bundan sonra da aynı şekilde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Şehzadeler’in güzel hizmetlerini görüyoruz”

Ziyaret nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş ise şunları söyledi: “Bu nazik ziyaretleri dolayısı ile değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Bizim Ömer Faruk Çelik ile başkanlığın ötesinde bir bağımız var. Kendisini uzun zamandır tanıyor ve seviyoruz. Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu güzel hizmetleri hep birlikte görüyor ve beğeniyoruz. Terziler Odası olarak esnaflarımız tüm sorunları ile ilgili olarak belediyemiz ile her zaman ortak çalışma halinde olacak ve çözümü noktasında birlikte hareket edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.