09 Ağustos 2018 Perşembe 13:14
Aile ve Sosyal Politikalardan doğum yapan şehit eşine ziyaret

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürü Murat Konan, şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın’ın doğum yapan eşi Şenay Akın’ı hastanede ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Şırnak’ta 24 Nisan 2018 tarihinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın’ın hamile eşi Şenay Akın, doğum yaptı. Dün Manisa’da özel bir hastanede doğum yapan şehit eşi Akın’ı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürü Murat Konan da ziyaret etti. Ziyarette şehit eşi Akın’a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zehra Zümrüt Selçuk’un selamlarını ileten İl Müdürü Konan, "Annemizin ve bebeğimizin sağlık durumları gayet iyi. Şehitlerimizin bizlere emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz onlar için ne yapsak azdır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.