23 Mart 2023 Perşembe 12:10
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ismi Salihli’de meydana verildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismi Manisa’nın Salihli ilçesindeki düzenlenen Kent Meydanına meydana verildi.

MHP’li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm yapım işleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanarak ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında hizmete açılan Kent Meydanına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isminin verildiğini duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ikinci oturumunda gündeme alınan Salihli Kent Meydanına isim verilmesi talebinin görüşüldüğünü ifade eden Başkan Kayda, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile değerli meclis üyelerimiz, oy çokluğu kararıyla ilçemize kazandırdığımız Kent Meydanına, liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ismini verdiler. Cengiz Başkanıma ve değerli meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından tüm yapım maliyetleri karşılanarak Salihli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 2022’de hizmete açtığımız ve geçtiğimiz günlerde diktiğimiz 50 metrelik dev bayrak direğine çektiğimiz şanlı bayrağımızla taçlandırdığımız Devlet Bahçeli Kent Meydanımız, toplam 25 bin metrekare kullanım alanı, 100. Yıl Heykeli, 7 bin metrekare tören alanı, 1 adet sahne, dinlenme alanları, 4 adet büfe, süs havuzları ve renkli aydınlatmalarıyla her geçen gün büyüyen, gelişen ilçemize modern bir görünüm kazandırdı. Salihli’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.