19 Aralık 2017 Salı 12:51
Kaymakam Kılınç’tan muhtarlarla istişare toplantısı

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, muhtarlarla düzenlediği istişare toplantısında ilçedeki sorunlar masaya yatırılarak çözüm arandı.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi. 35 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda Kaymakam Kılınç muhtarlarla tek tek sohbet ederek mahallelerindeki sorunları dinledi. Bu tür toplantıların sürekli yapılacağını belirten Kaymakam Kılınç, "Her ay bir mahallede yaptığımız toplantılardan ayrı olarak bu kez de tüm muhtarlarımız ve daire amirlerimizle buluştuk. Muhtarlarımızın dertleri ve sorunlarını dinlemek, gerekli çözümleri çareler aramak için bir araya geldik. Bu tür toplantılar sıkça yapılacak ve mahalle sorunlarına çözüm getirilecektir" dedi.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç’ın başkanlığında yapılan toplantıya Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyonu Akif Kıılıçaslan, Kızılay Sarıgöl Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, Sarıgöl Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Ali Sarıhan, Sarıgöl Sulama Birliği Başkanı Halil Duran, Sarıgöl Bağ Sulama Birliği Başkanı Cemal Urgancı katıldı.

Son Güncelleme: 19.12.2017 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.