Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
26 Mayıs 2021 Çarşamba 17:26
Onlar Manisa'nın iyilik melekleri

Manisa’da Şehzadeler Kaymakamlığı ve Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü pandemi döneminde zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine katkı sunan hayırseverleri unutulmadı. Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törende Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Hakikat Aşevi Saime Özkara, Teoman Oral, Umut Vagonu Derneği Başkanı Arzu Şahin Ünal ve Nuri Soner Çalışkan’a katkılarından dolayı Şükran Belgesi takdim edildi. 

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Ramazan ayı başta olmak üzere pandemi döneminde destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Çaykara, “Devletimiz adına, insanlarımız adına, milletimiz adına teşekkür ediyoruz. İnsanlarımız bu sıkıntılı dönemleri çok ağır bedeller ödemeden atlatabiliyorsa burada siz hayırseverlerin emekleri çok fazla. Allah’a şükür bizim imkanlarımız var ama hayırsever insanların hayır kazançlarını paylaşması çok anlam ifade ediyor” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, zor dönemler geçirdiklerini ifade ederek, hayırseverlerin bu zorlu süreçte önemli görevler edindiğini vurgulayarak katkılarından dolayı teşekkür etti.

Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya, pandemi döneminde sivil toplum kuruluşların, hayırseverlerin çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, vakfa katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kaymakam Çaykara, hayırseverlere belgeleri takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.