Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
21 Aralık 2021 Salı 16:43
İYİ Parti Yunusemre’den ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve kaban yardımı

Eğitimde ve çocukların yaşamlarında fırsat eşitliğinin sağlanması için çeşitli projeler düzenleyen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda öğrencilere kırtasiye seti dağıtmıştı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan öncülüğünde düzenlenen proje kapsamında bu defa Yunusemre ilçesindeki kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen çocuklara bot ve kaban yardımında bulunuldu.

“HER ÇOCUĞUN EŞİT ŞARTLARDA YAŞAMA HAKKI VARDIR”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Hiçbir çocuğumuzun bir diğerinden farkının olmadığı dünya yaratmak istiyoruz. Bu nedenle hem Genel Merkezimiz tarafından yapılan projeleri yerelde uyguluyor, hem de yeni projeler üretiyoruz. Geçtiğimiz aylarda Dünya Kız Çocukları Günü’nde Yuntdağı bölgemizde eğitim gören öğrencilerimize, ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kırtasiye seti dağıtımı gerçekleştirmiştik. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte, yine Yunusemre ilçemizdeki kırsal mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bot ve kaban yardımında bulunduk. Tüm çocuklarımız, eşit şartlar altında yaşamayı ve eğitim görmeyi hak ediyor. Çocuklarımızın her ihtiyacında yanlarında olarak desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.