Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Ocak 2021 Cuma 14:32
Gediz Kavşağında çile neden bitmiyor!

Yoğun trafik akışının olduğu Gediz Kavşağı sürücüleri çileden çıkarıyor. Kavşağın bu hali kazalar da davetiye çıkarıyor. Daha bu sabah bir TIR sürücüsü virajı alamayarak önce bariyerlere ardından duvara çarptı. Kazanın ardından trafik sıkıştı. Birçok kişi de tepkisini sosyal medyaya taşıdı. Manisalılar yıllardır konuşulan kavşağın biran önce hayata geçmesini istiyor. Karayolları ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki istişareler sürerken kavşağın ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Manisalılar ilçelerde yapılan modern kavşakların Manisa’nın göbeğinde ve trafik akışının yoğun olduğu bir alanda neden yıllardır yapılamadığını sorguluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Şahin 2021-01-22 19:25:24

Manisa merkeze yıllardır köklü devlet yatırımı yapılmıyor manisa büyüyor yollar aynı Gediz kavşağı garaj taşımadan yapılmalıydı acilen fuar merkezinin bulunduğu yerden kavşak açılmalı ve vatandaşlar biraz olsun nefes almalı aynı şekilde ögretmenevi kavşağı da sıkışıyor vatandaşa yazık.

Avatar
Fuat 2021-01-24 13:50:07

Çok üzülüyorum kızıyorum yazıklar olsun kaç yıl oldu garaj yapilali garaj yapılmadan o kavşağın yapılması lazımdı Kara yollarımı belediye mı kim yapıyorsa yapın artık Yaz kış aynı çile kuyruk kazalar okadar yollar köprüler tüneller yapılıyor burası neden yapılmıyor

Avatar
Erciii 2021-01-24 19:49:23

Koskoca devlet. Koskaca belediye şu eski tuz fabrikasını kaldırıp kavşağı yapamıyorya yazıklar olsun. Eyy ne derler bal tutan parmağını yalar???

Avatar
Reis 2021-01-26 19:36:11

Zaten garajın inşa edildiği yer yanlış. Ne İzmir yönünden gelen,nede İstanbul yönünden gelen vasıtalar için otogara girip çıkmak kabir azabı

Avatar
Güldeniz EVCİ 2021-01-26 22:07:11

Eskiler bilir, öğretmen evinin oradaki demiryolu üst geçiti 9 yılda bitti. Daha durun bakalım, acele etmeyin lütfen. Valicik duyar mı duymaz mı?

Avatar
Sultan 2021-01-27 23:10:17

Üstelik akşamları aydınlatma da çok yetersiz. Bu durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdim . Ancak konu ile Gediz Elektrik ilgileniyor cevabını aldım. Ben de oraya bildirdim . Ama hiçbir şey yapılmadı. Kurumlar çok ilgisiz.

Avatar
Manisali 2021-02-22 09:20:15

Büyükşer belediyesinin görevi cengiz ergünün resmini bütün ilçelerdeki otobüslere ve elektrik direklerine asmaktır. Bir de yeni yapılan belediye binası çevresindeki sokakları caddeleri yenileme işle yapar. Bizim paramızla otopark yapıp yine bize fahiş fiyattan satar. Su faturakarında geçirir onun bunun hakkını yer falan. Başka ne yapacak yani belediye ?