Editör
Editör
22 Nisan 2019 Pazartesi 09:13
S'miya Store açıldı

Manisalı kadınların çok seveceği yeni bir butik dükkanı Manisa’da hizmete girdi. İşletmeciliğini Semiha Demirbaş’ın yapacağı S’miya Store’un açılışı, hafta sonu davetlilerin de katılımıyla gerçekleşti. Açılış kurdelesini Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve davetliler birlikte kesti. Yeni işletmenin hem Manisa’ya hem de işletmecilerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çerçi, “İnşallah bereketli olur. Allah utandırmasın, hayırlı müşteriler, bol kazançlar nasip etsin. Ayrıca şahsınızı bu girişimciliğinizde dolayı kutluyorum. Tüm bayanlarımıza örnek teşkil edecek bir adım attınız, karşılığını da eminim ki alacaksınız” dedi. İşletmeci Semiha Demirbaş da tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

İnternet üzerinden de satış yapacak olan S’miya Store, yaklaşık 140 metrekarelik bir alanda Manisalı kadınlara sportif şıklık sunacak. Kadınların ofis şıklığı alanında da vazgeçilmezlerinden olmayı hedefleyen S’miya Store, 36 ile 52 beden arasında oldukça şık ve kaliteli ürünleri, ilk günden itibaren uygun fiyatlarla Manisalılarla buluşturacak. S’miya Store, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Utku Mahallesi’nde, Ali Rıza Çevik Okulu karşı ara sokağında Manisalı kadınları tarz ürünleriyle buluşturmak için bekliyor.

Son Güncelleme: 22.04.2019 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.