24 Ağustos 2017 Perşembe 17:26
MASKİ’den Saruhanlı’ya hidrofor tesisi

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, Saruhanlı’ya yapılması planlanan hidrofor tesisi ile ilgili ilçede incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu konusunda sıkıntı yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürüyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu da, bu kapsamda yürütülen çalışmalarla ilgili Saruhanlı’ya çalışma ziyareti düzenledi. Daire Başkanı Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Nuri Güncan ve MASKİ ilçe Şefi Serdar Özgedik ile görüşerek, ilçe merkezinde su basınç sorunu yaşanmaması amacıyla hayata geçirilecek hidrofor tesisinin planlamasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Çalışmalar yoğun tempoda sürüyor

Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, “Manisa’nın 17 ilçesine içme suyu temin ederken herhangi bir sorun oluşmaması adına çalışmalarımıza yoğun tempoda devam ediyoruz. Saruhanlı ilçemizde de su basıncı sıkıntısını önlemek amacıyla, daha önce Manisa merkezdeki Keçiliköy ve Muradiye mahallelerimize kurduğumuz hidrofor tesisinin bir benzerini ilçemize kazandıracağız. Bu kapsamda Saruhanlı ilçemizde yerinde incelemelerde bulunduk” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.