29 Ocak 2018 Pazartesi 10:56
Manisa’da bir evde 2 römork dolusu çöp çıktı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 5 katlı bir apartmandan kötü kokular yayılınca durumdan rahatsız olan mahalleli belediye ekiplerine haber verdi. Şehzadeler Belediyesi ekipleri tek bir kişinin yaşadığı apartmandan 2 traktör römorku çöp çıkardı.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nişancı Paşa Mahallesi, Yamanlar Caddesi üzerindeki 5 katlı bir binadan yayılan kötü kokular nedeni ile gelen vatandaş şikayetleri üzerine, binada incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede ismi açıklanmayan tek bir vatandaşın yaşadığı tespit edilen 5 katlı binanın tamamının atık malzemelerle dolu olduğunu gören ekipler, binada ki kötü görüntü oluşturan malzemeleri topladı. Yaklaşık 2 römork atık malzeme çıkan evde yaşayan bir kişiye, kalan malzemeleri çıkarması için 1 hafta süre verildi. Ev sahibinin boşaltma işlemini gerçekleştirmesinin ardından Şehzadeler Belediyesi ekipleri söz konusu evin içerisinde dezenfekte çalışması başlatacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.